Två av våra medarbetare på Midmans kundhantering för serviceverkstäder

Jobba hos oss

På Midman arbetar vi för att stärka relationer. Vi vet nämligen att starka relationer skapar nöjdare och mer lojala kunder – och mer framgångsrika företag. Hos oss arbetar du i inspirerande miljö och i en tight och platt organisation där nyfikenhet och omsorgsfullhet står i centrum.

Mer än ettor och nollor

Medan andra nöjer sig med att leverera en teknisk lösning ser vi oss som en strategisk partner och vi tar stort ansvar för resultatet.

Med kunskap, erfarenhet och ett pro-aktivt förhållningssätt ser vi till att våra kunder får utdelning på sin investering.

Det gör Midman till en levande arbetsplats där goda relationer alltid står i centrum.

En spännande omställning

Våra kunder består idag av serviceverkstäder – en bransch som står inför stora utmaningar. När försäljningen av el-bilar ökar, minskar behovet av service, och de befintliga kunderna blir viktigare än någonsin. Det placerar oss på Midman mitt i omställningen. Under de kommande åren planerar vi även att utöka vår marknad till fler branscher med återkommande kunder.

Att jobba på Midman

Som anställd på Midman arbetar du i en tight och platt organisation där varje medarbetare är med och påverkar utvecklingen av företaget och vilka kunder vi ska arbeta med. 

Det skapar förutsättningar för att själv kunna växa och utvecklas,

Hos oss är framåtanda och viljan att lära sig nytt viktig oavsett vilken tjänstebeteckning man har.

Vår omgivning

Vi sitter i ljusa och rymliga lokaler vid Nääs fabriker, endast 25 minuter utanför Göteborg.

Här, i den vackra och historiska miljön, hittar du caféer, restaurang, hotell, frisörer, shopping och ett levande näringsliv med över 100 företag.

På andra sidan vägen vandrar du in i Sveriges bäst bevarade bruksort – allting omgivet av stilla sjöar och natur.

Läs mer på naasfabriker.se.

Intresserad av att jobba hos hos?

Mejla några rader om dig själv till hej@midman.se

Midman är länken mellan tjänsteföretag och deras kunder. I vårt smidiga och intuitiva kundhanteringssystem har vi samlat alla verktyg som krävs för att öka försäljningen, få koll på marknaden och skapa nöjda, återkommande kunder. Med vår intelligenta AI, integrationer mot viktiga datakällor och automatiserade flöden maximerar vi träffsäkerheten och minskar tiden för administration.
DENNA WEBBPLATS ANVÄNDER COOKIES

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster. Läs mer här